tag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post3829225249026367798..comments2023-05-16T10:22:04.880+02:00Comments on Zielakowo: Warsztaty z dekoracji lukrem plastycznymZielaczekhttp://www.blogger.com/profile/16563504956915134671noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-54077985524171267812013-01-12T17:53:47.021+01:002013-01-12T17:53:47.021+01:00Piękny torcik :)
Ja czasami próbuję sama w domu, a...Piękny torcik :)<br />Ja czasami próbuję sama w domu, ale jednak nie jestem fanką takich tortów - na potrzeby rodzinne muszą przede wszystkim smakować ;)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-18397626148700827032013-01-09T23:05:57.789+01:002013-01-09T23:05:57.789+01:00Ohhhhh la la, no to teraz przepadłaś w tortach :-D...Ohhhhh la la, no to teraz przepadłaś w tortach :-D skoraq cookshttps://www.blogger.com/profile/05451435701447064568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-6639378249838360102013-01-09T12:00:16.048+01:002013-01-09T12:00:16.048+01:00Z miłą chęcią wzięłabym udział w takich warsztatac...Z miłą chęcią wzięłabym udział w takich warsztatach. Tak ozdobione słodkości wyglądają pięknie!Niestety jak dla mnie, po ozdobieniu w smaku są okropne :( Ale warsztatów zazdraszaczam, bardzo! Pozdrawiam :)Fun&Tastehttps://www.blogger.com/profile/09997974020610637877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-27725752992810420512013-01-09T10:00:41.751+01:002013-01-09T10:00:41.751+01:00To jest bardzo kreatywne i daje masę możliwości oz...To jest bardzo kreatywne i daje masę możliwości ozdabiania, wymyślania nowych kształtów ciast, ale niestety nie smakuje tak dobrze jak nasączony biszkopt, przełożony bitą śmietaną czy serkiem mascarpone ;-)<br />Jednakże rady które dałaś z pewnością kiedyś wykorzystam! Dziękuję ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09556393911390120347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-47674998852596437772013-01-09T09:14:50.027+01:002013-01-09T09:14:50.027+01:00boski ten torcik:) cudnie udekorowany!boski ten torcik:) cudnie udekorowany!Antenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-52113213933776894852013-01-09T07:57:40.326+01:002013-01-09T07:57:40.326+01:00Nie, robiliśmy dekoracje na styropianie :). A poza...Nie, robiliśmy dekoracje na styropianie :). A poza tym nie przepadam za słodkościami :)Zielaczekhttps://www.blogger.com/profile/16563504956915134671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-36842119040073138232013-01-09T00:12:24.231+01:002013-01-09T00:12:24.231+01:00Ale Ci zazdroszczę czekam na relacje może ...Ale Ci zazdroszczę czekam na relacje może się nauczę od Ciebie Kulinarne pyszności Molkihttps://www.blogger.com/profile/16203654899845851982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-12897537926423708752013-01-09T00:00:29.341+01:002013-01-09T00:00:29.341+01:00Świetna sprawa taki kurs :) Bardzo podobają mi się...Świetna sprawa taki kurs :) Bardzo podobają mi się lukrowe ozdoby, chociaż już niekoniecznie dobrze smakują ;) Zjadłaś ten śliczny torcik? <br />Pozdrawiam ciepło i czekam na dzieła sztuki cukiernictwa :)Moniahttps://www.blogger.com/profile/12823496302499631176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-66292572747066015722013-01-08T22:24:33.097+01:002013-01-08T22:24:33.097+01:00Śliczny! PozdrawiamŚliczny! PozdrawiamKamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-54484560951833404122013-01-08T21:53:20.209+01:002013-01-08T21:53:20.209+01:00Ja zacznę od bardziej suchych ciast, potem będę ko...Ja zacznę od bardziej suchych ciast, potem będę kombinować :). Dziękuję bardzo za tak bogatą wypowiedź i rady :))))))Zielaczekhttps://www.blogger.com/profile/16563504956915134671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-21584487164930261042013-01-08T21:39:58.956+01:002013-01-08T21:39:58.956+01:00Nie jestem cukiernikiem, zajmuję się takimi tortam...Nie jestem cukiernikiem, zajmuję się takimi tortami amatorsko, ale z mojego doświadczenia wynika, że biszkopty mogą być nasączone ;) Ja swoje nasączam i nie mam problemu. Używam też bitej śmietany w środku tortu. Dobra izolacja z kremu maślanego i nic się nie dzieje ;) <br />Torty przykryte tak grubą warstwą lukru wyglądają fajniej, bo nie przebijają się nierówności, ale idzie na nie znacznie więcej lukru, który bywa średnio smaczny :p <br /><br />Wałek mam standardowy, drewniany, bo te specjalne są na razie za drogie. Z takich bardziej polecanych sprzętów to okrągły nóż, taki jak do pizzy. Cała reszta trochę kosztuje, a można się spokojnie bez niej obejść ;)<br /><br />Tak naprawdę warto kupować jedynie lukier plastyczny, bo w wyrabianiu domowego trzeba mieć pewną wprawę ;) Do całej reszty wystarczą chęci i odrobina pomysłowości. <br />Kasia | Na walizkachhttps://www.blogger.com/profile/11768990135422025176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4747674476784191607.post-53007866434811614132013-01-08T21:16:25.908+01:002013-01-08T21:16:25.908+01:00Ja tez choruję na takie warsztaty :)
Fajna sprawaJa tez choruję na takie warsztaty :)<br />Fajna sprawawww.natalia-i-jej-świat.plhttps://www.blogger.com/profile/08198685434935974630noreply@blogger.com